Vacature psychiater kind & jeugd

Spoor030 in Utrecht zoekt een bevlogen psychiater die zich wil inzetten voor onze gespecialiseerde jeugdhulp binnen onze organisatie. Ga jij de uitdaging aan om met deze dynamiek aan de slag te gaan?

Wat ga je doen?

Als kinder- en jeugdpsychiater help je bij het vaststellen en behandelen van psychische problemen bij kinderen en jongeren, volgens de richtlijnen van de medisch-psychiatrische discipline. Je voert psychiatrisch onderzoek uit op consultatiebasis, bepaalt het medicatiebeleid en zorgt voor de uitvoering ervan. Daarnaast draag je bij aan het bepalen van geschikte behandelingen en het opstellen van behandelplannen, soms met medicatie als onderdeel daarvan. Snelle communicatie met collega’s is belangrijk voor onze aanpak.

In de toekomst zijn er verschillende ontwikkelingsvragen, en je hebt de kans om bij te dragen aan vernieuwingen in de zorg en samen met andere gedreven collega’s Spoor030 verder op te bouwen. We zoeken een psychiater die zich wil inzetten voor de meest complexe hulpvragen in de wijk. Je komt in aanraking met diverse problemen, zoals forensische kwesties, gezinnen met meerdere problemen, scheidingssituaties, rouw- en verliesverwerking, gezagsherstel, veiligheidsindicatoren, traumagerichte benadering, cultuursensitieve benadering, expertise op het gebied van ADHD, hechtingsproblemen, autisme, licht verstandelijke beperking (LVB), thuiszitters, zelfbeschadiging of suïcidaal gedrag, dwang, angststoornissen, problemen met ouders die psychiatrische problemen hebben (KOPP), en seksueel grensoverschrijdend gedrag.

Waar ga je werken?

Spoor030 is een relatief jonge organisatie met als visie zo dicht mogelijk bij waar de jongere woont met als idee dat elke hulpvraag waar een gezinslid mee komt opgepakt gaat worden door het behandelteam, wat zeer divers is in samenstelling. Het behandelteam bestaat uit Psychiaters, GZ-psychologen, orthopedagogen, psychologen, vaktherapeuten, systeemtherapeuten en systemisch werkers.

Je komt in dienst Dokter Bosman en werkt voor Spoor030. Kijk voor meer informatie op onze website spoor030.nl of Linkedin om te zien wie er allemaal al bij Spoor030 werken.

Wat bieden wij?

Bij Dokter Bosman gaat het om méér dan alleen een baan. We geloven in het werken op basis van vertrouwen, daarom krijg je bij Dokter Bosman veel verantwoordelijkheid. We hechten veel waarde aan jouw welzijn en de mogelijkheid om autonoom te werken, omdat we geloven dat dit de basis is voor het bieden van de beste zorg. De persoon is altijd belangrijker dan het profiel en diversiteit wordt gevierd. Wij gaan daarom graag in gesprek over de verwachtingen.

  • Arbeidsvoorwaarden zijn conform de cao GGZ (Medisch Specialisten);
  • Loonindicatie: € 6.050 – € 10.376 per maand;
  • De vacature betreft 24 uur per week, met mogelijke uitbreidingsmogelijkheden in de toekomst. De werkdagen zijn in overleg;
  • Een uitdagende functie binnen een organisatie met korte lijnen, waar jouw inbreng en expertise op waarde worden geschat;
  • Mogelijkheid om jouw creativiteit, vermogen om problemen op te lossen en eigen initiatief te benutten;
  • De inhoud is leidend, en dat betekent veel minder bureaucratie;
  • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden. Collectiviteitskorting bij je ziektekostenverzekering, pensioenopbouw, 166 vakantie-uren bij een fulltime dienstverband, 35 uur aan levensfasebudget (LFB) naast je (bovenwettelijke) vakantie-uren bij een fulltime dienstverband, een jaarlijkse 8% vakantietoeslag, 8,33% eindejaarsuitkering en tot slot is er een balansbudget van €500,- per jaar a.d.h.v. 36-urige werkweek. Het balansbudget kan je inzetten voor persoonlijke scholing, vrije dagen of laten uitbetalen.

Wat verwachten wij van jou?

  • Academische opleiding geneeskunde en een medisch specialistische vervolgopleiding tot psychiater;
  • Ook als je binnenkort geregistreerd zult zijn als psychiater kun je reageren.

Wil je meer weten of is je interesse gewekt?

Wij willen het solliciteren niet onnodig ingewikkeld maken. Dus, ben je enthousiast en wil je het verschil maken voor kinderen en jeugdigen? Aarzel dan niet om contact op te nemen met Lindy den Braber of Vivianne Janson van Dokter Bosman. Zij staan klaar om al je vragen te beantwoorden en meer informatie te geven.

Lindy is bereikbaar via 06-43160753 – braber@forta.nl.

Vivianne is bereikbaar via 06-36220531 – janson@dokterbosman.nl.

Bij Dokter Bosman doen we niet moeilijk met motivatiebrieven of verplichte cv’s. Via de ‘solliciteer‘ knop kun je eenvoudig je persoonlijke gegevens achterlaten, zodat Lindy of Vivianne contact met je kan opnemen. Wij kijken uit naar jouw interesse!

De vacature is ook te vinden op forta.nl.