Wijzer over pleegzorg, sterker als pleegouder

Blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen binnen pleegzorg en meld u aan op pleegzorg.nl. Op pleegzorg.nl ontdekt u de wereld van pleegzorg en ontwikkel u zichzelf als pleegouder. En u ontmoet andere pleegouders in een besloten omgeving.

Vergoedingen voor onze pleegouders

Om u te ondersteunen bij het indienen van een declaratie hebben we een tweetal gebruikershandleidingen ontwikkeld.

– gebruikershandleiding indienen declaraties (voltijd pleegouders)
– gebruikershandleiding declaraties deeltijdpleegzorg

Deze gebruikershandleidingen leiden u stapsgewijs door het proces om een account aan te maken en uw declaraties in te dienen. Mocht u nog vragen hebben of verwacht u hulp nodig te hebben bij de uitleg hoe u moet declareren dan kunt u hiervoor contact opnemen met uw pleegzorgbeleider.

Het indienen van een declaratie

De uitleg rondom declaratie onkosten download je hier

Het indienen van een declaratie deeltijdpleegzorg

De uitleg rondom declaraties deeltijdpleegzorg download je hier

Om onze pleegouders inzicht te geven in de vergoedingen die gelden in de stad Utrecht hebben de twee pleegzorgorganisaties in de stad Utrecht een gezamenlijke Financiele wegwijzer opgesteld. Hierin staat beschreven van welke vergoedingen u gebruik kan maken en hoe u deze kan aanvragen. De Financiele wegwijzer 2022 kunt u hier bekijken of downloaden.

Voor actuele informatie over de financiële kant van pleegzorg. Bijvoorbeeld hoe het zit met belasting, kosten en vergoedingen voor pleegzorg. Verwijzen we je graag naar https://www.pleegzorg.nl/bibliotheek/30-geldzaken

Indienen declaraties

Om uw declaraties in te dienen kunt u hier inloggen op ons pleegzorgportaal