Werken bij Spoor030 Werken bij Spoor030
Werken bij Spoor030

Werken bij Spoor030

Durf jij buiten de gebaande paden te denken?
Werken voor Spoor030 is niet alleen leuk en uitdagend. Het dwingt je ook om buiten de gebaande paden te denken en met inventieve oplossingen te komen. Zo werk je in een team met meerdere expertises vanuit één plan samen om vragen van Utrechtse kinderen en jongeren te beantwoorden.

Het kind, de jongere en het gezin centraal
Niet de procedures en processen staan daarbij centraal maar het dagelijkse leven van het kind, de jongere en het gezin. Dat doen we vanuit het gedachtegoed van positieve gezondheid. En in nauwe samenwerking met, en aanvullend op, de zorg van de buurtteams en andere partners in de wijk zoals huisartsen, scholen en jeugdgezondheidszorg. Omdat we aansluiten bij het dagelijks leven werk je ambulant en kom je bij de cliënten thuis of op school als dat nodig is. Daarbij doe je wat nodig is, met een persoonlijk aanpak waarbij de cliënt de regie heeft.

Stage lopen bij Spoor030
Omdat Spoor030 een startende organisatie is ligt de focus de eerste jaren, naast het bieden van hulp en ondersteuning voor kinderen en jongeren en hun gezin, op het stevig neerzetten van onze organisatie. Dat betekent helaas dat wij geen stageplekken kunnen bieden in 2021/2022. Zodra er stageplekken beschikbaar zijn zullen we dat aangeven op onze site.

Werken bij Spoor030
Nog steeds geïnteresseerd? Mooi. De werving en selectie verloopt via onze partners (Timon, Dokter Bosman en Pluryn) waarbij je ook in dienst komt. Om ons team te versterken zijn we op dit moment op zoek naar een:

Zorgmatcher
vacature assistent controller
Secretaresse
vacature Intensieve Ambulante Gezinsbehandelaar
Vacature kind en Jeugd
lid cliëntenraad
Vacature ggz_
Vacature voorzitter cliëntenraad Spoor030 (M:V)
Systeemtherapeut
Vacature GZ-psycholoog, Orthopedagoog Generalist of Psycholoog NIP
Management Assitentie

Meer weten of heb je interesse maar staat jouw droombaan er nog niet bij? Neem dan contact op via hr@spoor030.nl dan kunnen we jouw wensen en onze wensen naast elkaar leggen en wie weet hebben we een mooie match.