Werken bij Spoor030

Werken bij Spoor030

Durf jij buiten de gebaande paden te denken?

Werken voor Spoor030 is niet alleen leuk en uitdagend. Het dwingt je ook om buiten de gebaande paden te denken en met inventieve oplossingen te komen. Zo werk je in een team met meerdere expertises vanuit één plan samen om vragen van Utrechtse kinderen en jongeren te beantwoorden.

Het kind, de jongere en het gezin centraal

Niet de procedures en processen staan daarbij centraal maar het dagelijkse leven van het kind, de jongere en het gezin. Dat doen we vanuit het gedachtegoed van positieve gezondheid. En in nauwe samenwerking met, en aanvullend op, de zorg van de buurtteams en andere partners in de wijk zoals huisartsen, scholen en jeugdgezondheidszorg. Omdat we aansluiten bij het dagelijks leven werk je ambulant en kom je bij de cliënten thuis of op school als dat nodig is. Daarbij doe je wat nodig is, met een persoonlijk aanpak waarbij de cliënt de regie heeft.

Stage lopen bij Spoor030

Spoor030 is een jonge organisatie met een focus op het bieden van hulp aan en ondersteuning voor kinderen en jongeren en hun gezin. Daarnaast is deze Spoor030 bezig een stevig fundament voor de organisatie te bouwen. Helaas zijn hierdoor momenteel geen stageplekken beschikbaar.

Heb je inmiddels je studie afgerond en/of doe je een opleiding tot een specialisme? Informeer dan naar de mogelijkheden door een mail te sturen naar hr@spoor030.nl

Werken bij Spoor030

De werving en selectie verloopt via een van onze partners (Timon, Dokter Bosman en Pluryn) waarbij je ook in dienst komt. Om ons team te versterken zijn we op dit moment op zoek naar een:

Meer weten of heb je interesse maar staat jouw droombaan er nog niet bij? Neem dan contact op via hr@spoor030.nl dan kunnen we jouw wensen en onze wensen naast elkaar leggen en wie weet hebben we een mooie match.