Zorgmatcher (m/v)
Ben jij een kei in netwerken, het leggen van (nieuwe) verbindingen en geven van het beste advies bij een hulpvraag van jongeren of ouders als het gaat om specialistische jeugdzorg? En vind jij het leuk om in de dynamische omgeving van een startende organisatie te werken? Wij van Spoor030 zoeken per direct een zorgmatcher (m/v) voor 16-32 uur per week.

Wie wij zijn
Spoor030 is een specialistische jeugdhulp organisatie specifiek voor een groot aantal wijken in de stad Utrecht. We zijn een inspirerende plek om te werken in een stad die voorop loopt met het op een andere manier aanbieden van jeugdhulp. We zijn er van overtuigd dat de zorg verbetert als er meer wordt samengewerkt tussen verschillende specialismen. Specialisten uit verschillende disciplines werken daarom samen in wijkgerichte teams. We werken daarbij intensief samen met onze partners in de buurt (scholen, huisartsen, buurteams, SAVE, etc.). Bij alle vormen van hulp die wij bieden staat het dagelijks leven van een kind, jongere en het gezin centraal.

Wat ga je doen?
Als zorgmatcher ben jij, zoals de functie al aangeeft, degene die de hulpvraag van een jongere of gezin en de juiste hulpverlening bij elkaar brengt. Daarbij ben je sparringpartner voor de betrokken professionals in de specialistische teams. Vanuit de visie van positieve gezondheid zet jij je, vooral achter de schermen, in om dat te regelen wat nodig is om op basis van complexe individuele vragen de juiste zorg te leveren. Je werkt daarbij samen en maakt afspraken met partners waar we samen de zorg mee vorm geven. Bijvoorbeeld gezinshuizen, organisaties die dagbehandeling organiseren etc. Je vind het leuk om een spin in het web te zijn. Jij regelt, structureert, coördineert en monitort dat de zorg op tijd en op maat beschikbaar is.

Wat vragen wij
• Je hebt HBO werk- en denkniveau;
• een relevante HBO/ WO opleiding;
• kennis van multi probleem gezinnen;
• kennis van systeemgerichte benadering;
• kennis van de sociale kaart (met speciale aandacht voor wonen, dagbehandeling, onderwijs-zorg en respijtzorg/dagbesteding) is een pré.

Deze functie vereist het zelfstandig kunnen werken binnen een teamverband met veel verschillende collega’s en organisaties. Daarnaast een dienstverlenende instelling, goede omgang met gevoelige informatie, affiniteit met de zorgsector en een gezonde dosis humor.

Wat bieden wij
Naast de dynamische omgeving van een jonge organisatie volgt Spoor030 de CAO Jeugdzorg. Inschaling vindt plaats in schaal 10 en is afhankelijk van opleiding en ervaring. Het gaat in eerste instantie om een tijdelijke aanstelling, vooralsnog voor de duur van 1 jaar.

Reageren

Interesse in deze functie? Stuur dan uiterlijk 4 juni 2021 je sollicitatie voorzien van je brief met motivatie en CV naar hr@spoor030.nl, onder vermelding van vacature Zorgmatcher. De 1e ronde gesprekken staat gepland in de week 23.

Voor inhoudelijke vragen kun je contact opnemen met Gea Horsman, Zorgcoördinator Spoor030, telefoon 06 12 37 00 20.
Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.