Vacature zorgmatcher jonge kind

Wil jij als Zorgmatcher verschil maken in het leven van jonge kinderen en gezinnen door de juiste hulpvraag te stellen en de passende hulpverlening bij elkaar te brengen? Vind je het leuk om samen te werken binnen een jonge innovatieve organisatie? Wil jij het zorglandschap helpen te veranderen? Wil je werken met korte lijnen samen met andere ambitieuze collega’s met als leidend principe doen wat nodig is en kijken wat wél kan? Dan komt Spoor030 graag met jou in contact!

Wat ga je doen?

Binnen Spoor030 zijn veel jonge kinderen in de leeftijd van 0-7 jaar die aanvullende zorg nodig hebben. Het coördineren van zorg voor jonge kinderen en het begeleiden naar passende plekken past jou als een jasje.

Je bent bij voorkeur bekend met het netwerk in Utrecht rond jonge kinderen zoals de kinderopvang, de voorscholen, behandelgroepen, JGZ, BT en Samenwerkingverband Jonge kind.

Je vindt het een uitdaging om vanuit contact met ouders en het netwerk te zoeken naar de meest passende vorm van behandeling, begeleiding of passende plek. Je werkt vanuit de visie dat er geen kansenongelijkheid mag zijn en iedereen erbij mag horen. Vanuit de inclusie gedachte. De zorg naar het kind in plaats van het kind verplaatsen naar de zorg.

Jij regelt, structureert, coördineert en monitort dat de zorg op tijd en op maat beschikbaar is, en de voortgang daarvan. Je hebt regelmatig afstemming met jouw collega’s zoals de contractmanager, managers zorg  en je zorgmatcher team over de zorg contractering en keuze van samenwerkingspartners. Je zorgt daarbij dat de juiste informatie beschikbaar is. Daarnaast ben je eerste contactpersoon voor onze samenwerkingspartners als het gaat om jonge kinderen. Je monitort het traject als een kind naar een dagbehandelingsplek gaat. Dit houdt in dat je aansluit bij het intakegesprek, betrokken bent bij de evaluatie en uiteindelijk meedenkt over de vervolgplek.

Over Spoor030

Spoor030 is een initiatief van Timon, Dokter Bosman en Pluryn. Een jonge netwerkorganisatie die specialistische jeugdhulp biedt in het oostelijke gedeelte van Utrecht. Een stad die voorop durft te lopen met het op een andere manier aanbieden van jeugdhulp. Door wijkgericht samen te werken vanuit verschillende disciplines en het dagelijks leven van een kind, jongere en het gezin centraal te stellen. En met wijkgericht bedoelen we ook echt in de wijk. Zo gaan we op huisbezoek of hebben een gesprek op een locatie waar cliënten dat prettig vinden. Zo houden wij verbinding met de wijk en de mensen die er wonen.

Kijk voor meer informatie op onze website www.spoor030.nl  of LinkedIn om te zien wie er allemaal al bij Spoor030 werken.

Naar wie zijn wij op zoek?

Deze functie vereist zelfstandig kunnen werken binnen een teamverband met veel verschillende collega’s en organisaties. Je beschikt over een wat kan er wél mentaliteit en zet onze cliënten centraal. Daarbij kom je niet alleen met een oplossing maar zorg je er ook voor dat dit wordt gerealiseerd. Daarbij zijn creativiteit, probleemoplossend vermogen, pro-activiteit en overtuigende communicatie essentieel.

  • Je houdt van organiseren en regelen en werkt gestructureerd. Je bent goed in staat om overzicht te houden en werkzaamheden te coördineren
  • Je hebt affiniteit met bedrijfsvoering en het monitoren van zakelijke afspraken met zorgpartijen over hun inzet
  • Je hebt aantoonbare ervaring met het samenwerken met andere zorgpartijen en met het coördineren van zorg
  • Je hebt expertise op het gebied van het Jonge Kind./li>
  • Je hebt een relevante hbo-opleiding en werkervaring als uitvoerend zorgprofessional
  • Je bent bij voorkeur SKJ geregistreerd

Wat wij bieden

Werken bij Spoor030 is werken bij een jonge ambitieuze en uitdagende organisatie. Dat betekent veel ruimte om dat te regelen wat nodig is en veel verantwoordelijkheid. Dat vraagt flexibiliteit, maar het biedt ook een hoop vrijheid en kansen. Zoals opleidingsmogelijkheden voor persoonlijke ontwikkelingswensen. Daarnaast bieden wij:

  • Een zelfstandige functie met leuke collega’s en korte lijnen met veel ruimte voor jouw inbreng in ons werk.
  • Een klein team van Zorgmatchers dat nauw samenwerkt met collega’s in het primair proces (Zorgprofessionals en Managers Zorg) en collega’s in de bedrijfsvoering (Contractmanagers).
  • Een arbeidsovereenkomst voor 32 uur per week en een inschaling in schaal 10 CAO Jeugdzorg.
  • Een tijdelijke aanstelling voor in eerste instantie de duur van 1 jaar.

Wil je meer weten of direct solliciteren?

Interesse in deze functie? Wij ontvangen graag je sollicitatie voorzien van je brief met motivatie en CV. Je kunt deze sturen naar hr@spoor030.nl, onder vermelding van vacature Zorgmatcher Jonge Kind. De gesprekken vinden plaats met Koen van der Leer en Femke van der Schoor.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld. 

Achtergrondinformatie

Het Utrechtse zorgmodel https://zorgprofessionals.utrecht.nl/zorgmodel
Lokalis Buurtzorg https://www.lokalis.nl
Timon https://www.timon.nl
Dokter Bosman https://www.dokterbosman.nl
Pluryn https://www.pluryn.nl/