Werken bij Spoor030

Werken bij Spoor030

Spoor030 is een organisatie voor specialistische jeugdhulp in de oostkant van Utrecht. Vanuit het gedachtegoed van Positieve gezondheid bieden wij jeugdhulp in nauwe samenwerking met en aanvullend op de zorg van de buurtteams en andere partners in de wijk zoals huisartsen, scholen en jeugdgezondheidszorg.

Wij zijn op 1 januari 2020 gestart met vijf specialistenteams in de aan ons toegekende wijken. Onze specialisten werken ambulant en in nauwe samenwerking met ketenpartners. Ze komen bij de cliënt thuis of op school als dat nodig is. Het dagelijkse leven van het kind, de jongere en het gezin staat centraal bij alle vormen van hulp die wij bieden. In onze teams werken meerdere expertises vanuit één plan samen om de vragen van Utrechtse gezinnen te beantwoorden. In de ene situatie kan individuele behandeling van een kind passend zijn. In een andere situatie betrekken en begeleiden we, als dit beter werkt, het hele gezin. Ook betrekken we anderen bij de behandeling als dat helpt. Het uitgangspunt is: zo thuis en nabij mogelijk én in de buurt. Spoor030 doet wat nodig is, met een persoonlijk aanpak en op maat waarbij de cliënt de regie heeft.

De initiatiefnemers van Spoor030 zijn Timon, Dokter Bosman en Pluryn. Daarnaast werken wij samen met diverse onderaannemers als Amerpoort, Lijn5, de Waag en diverse vrijgevestigde praktijken. Zo kunnen wij putten uit een breed pallet aan specialistische zorg. 

Lijkt werken bij Spoor030 je interessant?
Wij zijn met enige regelmaat op zoek naar specialisten voor onze teams die in staat zijn om samen met onze samenwerkingspartners tot nieuwe oplossingen te komen en die buiten gebaande paden kunnen en willen werken. De werving en selectie van deze specialisten verloopt via onze partners. Op dit moment hebben wij de volgende vacatures:

Verpleegkundig Specialist GGZ Kind & Jeugd
Systeemtherapeut Kind & Jeugd
GZ Psycholoog Orthopedagoog Generalist en Psycholoog NIP Kind & Jeugd
Psychiater Kind & Jeugd
Jeugdhulpverlener

Ben je geïnteresseerd? Neem dan contact op via secretariaat@spoor030.nl dan kunnen we de mogelijkheden met je bespreken.

Pin It on Pinterest

Shares
Share This