Vacature Verpleegkundig Specialist GGZ voor Kind & Jeugd
Voor Spoor030 zoeken wij een Verpleegkundig Specialist GGZ voor Kind & Jeugd. Wil jij je naar hartenlust inzetten voor onze cliënten? Heb je ervaring met deze doelgroep en het verrichten van diagnostiek, behandeling en het voorschrijven van medicatie? Ben je op zoek naar een vernieuwende, inspirerende en dynamische werkplek? Lees dan snel verder!

Over Spoor030
Spoor030 is een initiatief van Timon, Dokter Bosman en Pluryn en biedt specialistische jeugdhulp in het oostelijke gedeelte van Utrecht. In deze functie bieden je een inspirerende plek om te werken in een stad die voorop loopt met het op een andere manier aanbieden van jeugdhulp. We zijn er van overtuigd dat de zorg verbetert als er meer wordt samengewerkt tussen verschillende specialismen. Daarom werken specialisten uit verschillende disciplines samen in wijkgerichte teams. Samen met onze partners in de buurt. Bij alle vormen van hulp die wij bieden staat het dagelijks leven van een kind, jongere en het gezin centraal.

Wat ga je doen?
• Het verrichten van intakegesprekken en participerende consulten;
• Het verrichten van diagnostiek (bijvoorbeeld psychiatrisch onderzoek, ADHD-onderzoek);
• Het opstellen en uitvoeren van behandelplannen;
• Zelfstandig uitvoeren van medicamenteuze behandelingen (voorlichting medicatie, voorschrijven van medicatie, somatische controles, monitoren bijwerkingen), waarbij altijd ruimte is voor overleg met de psychiater;
• Invulling geven aan deskundigheidsbevordering en ontwikkeling binnen de organisatie.

Naar wie zijn wij op zoek?
Ben je een Verpleegkundig Specialist GGZ met minimaal 2 jaar werkervaring, spreekt de werkwijze en visie van Spoor030 je aan en ben je nieuwsgierig? Wij zoeken iemand met een:
• Een afgeronde opleiding tot Verpleegkundig Specialist GGZ/Master of Science en een BIG registratie (art. 14);
• Iemand die affiniteit met de doelgroep Kind & Jeugd heeft;
• Iemand die houdt van vernieuwend en verbindend werken.

Locatie
Je komt in dienst van Dokter Bosman en voert je werkzaamheden uit voor Spoor030. Omdat Spoor030 aansluit bij het dagelijks leven werk je ambulant en kom je bij de cliënten thuis of op school als dat nodig is. Je komt te werken in een van de teams van Spoor030 in het oostelijk deel van Utrecht: Dit betekent dat je aan de slag gaat in de wijk Binnenstad Oost, Noordoost, Oost, Overvecht, Noordwest (Ondiep, Pijlsweerd, Zuilen) of Zuid (Hoograven, Tolsteeg, Lunetten).

Wat wij bieden
Je komt te werken in dienst van Dokter Bosman en je voert je werkzaamheden uit voor Spoor030. Naast de dynamische en uitdagende omgeving van een startende organisatie met leuke collega’s met uitéénlopende expertise word je ingedeeld conform de CAO GGZ, schaal 65.

Verder bieden wij:
• Een contract van 32 uur in de week;
• Een goed bereikbare werklocatie in de bruisende stad Utrecht;
• Passende scholing en een persoonlijk scholingsbudget;
• Werken tijdens kantooruren;
• Uitstekende flexibele arbeidsvoorwaarden, een goede pensioenregeling en een bijdrage in de ziektekostenverzekering;
• Een goed salaris van minimaal € 3.760, – en maximaal € 5.046, – bruto per maand, op basis van een 36-urige werkweek, conform CAO GGZ, functiegroep 65.

Over Dokter Bosman
Het grootste verschil tussen Dokter Bosman en andere organisaties zit ‘m niet in de cliënten die we hebben of hun problematiek, maar de oplossing die we de mensen bieden. Geen gewone zorg, maar maatwerk. Onze behandeling is erop gericht cliënten en hun omgeving te leren omgaan met dat waar zij in het dagelijks leven tegenaan lopen. We helpen onze cliënten verder door toe te werken naar zijn of haar doel. We geloven in wat we doen. Dat maakt onze aanpak elke dag een beetje beter. Dat is ook psychologie van nu.

Bij Dokter Bosman werken meer dan 300 medewerkers. Onze cliënten waarderen ons met gemiddeld een 8,4 op Zorgkaart Nederland.

Wil je meer weten of direct solliciteren?
Voor meer informatie over de functie kun je contact opnemen met Dick Bosboom, recruiter, op telefoonnummer 088-226 8350. Direct solliciteren? Zorg dat je je CV en motivatiebrief klaar hebt staan. Tot snel!