Vacature systeemtherapeut Kind & Jeugd

Vacature Systeemtherapeut Kind & Jeugd

Voor Spoor030 in Utrecht zoeken wij een systeemtherapeut voor kind en jeugd voor 28 uur per week. Wil jij je naar hartenlust inzetten voor onze cliënten? En heb je ervaring om te doen wat nodig is om de ontwikkeling te bevorderen van kinderen en jongeren? Lees dan snel verder! Solliciteer ook als je ook ervaring hebt met volwassenen. Dan is het aantal uren dat je komt werken bespreekbaar.

Over Spoor030

Spoor030 is een initiatief van Timon, Dokter Bosman en Pluryn en biedt specialistische jeugdhulp in het oostelijke gedeelte van Utrecht. In deze functie bieden je een inspirerende plek om te werken in een stad die voorop loopt met het op een andere manier aanbieden van jeugdhulp. We zijn er van overtuigd dat de zorg verbetert als er meer wordt samengewerkt tussen verschillende specialismen. Daarom werken specialisten uit verschillende disciplines samen in wijkgerichte teams. Samen met onze partners in de buurt. Bij alle vormen van hulp die wij bieden staat het dagelijks leven van een kind, jongere en het gezin centraal.

Wat ga je doen?

Je verricht je gezinsdiagnostisch en systemisch onderzoek en je behandelt cliënten en hun systemen. Je draagt bij aan diagnostiek en indicatiestelling en bewaakt het systemisch perspectief, zowel voor cliënten, als van de behandelcontext. Je geeft advies aan collega’s over je eigen expertise.

Je interpreteert jouw bevindingen ten behoeve van de diagnosestelling. Deze bevindingen leg je vast. Je stelt behandelplannen op in samenwerking met andere behandelaren. We verwachten dat je actief meedenkt aan het ontwikkelen nieuwe vormen van behandeling.

Naar wie zijn wij op zoek?

Wij zijn op zoek naar een zelfstandige, oplossingsgerichte en ervaren systeemtherapeut (WO). Wat jou verder kenmerkt is levenservaring en maatschappelijke betrokkenheid, die je op een gedreven wijze wil inzetten om cliënten verder te helpen. Wat we verder graag zien in ons team is een collega met een positieve instelling, die integriteit en betrouwbaarheid belangrijk vindt. Je kunt helder en duidelijk communiceren, zowel naar je collega’s als naar je cliënten.

Locatie

Je komt in dienst van Dokter Bosman en voert je werkzaamheden uit voor Spoor030. Omdat Spoor030 aansluit bij het dagelijks leven werk je ambulant en kom je bij de cliënten thuis of op school als dat nodig is. Je komt te werken in een van de teams van Spoor030 in het oostelijk deel van Utrecht: Dit betekent dat je aan de slag gaat in de wijk Binnenstad Oost, Noordoost, Oost, Overvecht, Noordwest (Ondiep, Pijlsweerd, Zuilen) of Zuid (Hoograven, Tolsteeg, Lunetten).

Wat wij bieden

Ga je aan de slag voor Spoor030 via Dokter Bosman, dan krijg je méér dan alleen een baan. We werken op basis van vertrouwen met mensen die een passie hebben om kinderen, jongeren en (jong)volwassenen met psychiatrische problematiek verder te helpen. We groeien en dat vraagt van jou flexibiliteit, maar het biedt je ook een hoop vrijheid en kansen. Zoals opleidingsmogelijkheden voor je persoonlijke ontwikkelingswensen. Je arbeidsvoorwaarden zijn conform de CAO GGZ

Over Dokter Bosman

Het grootste verschil tussen Dokter Bosman en andere organisaties zit ‘m niet in de cliënten die we hebben of hun problematiek, maar de oplossing die we de mensen bieden. Geen gewone zorg, maar maatwerk. Onze behandeling is erop gericht cliënten en hun omgeving te leren omgaan met dat waar zij in het dagelijks leven tegenaan lopen. We helpen onze cliënten verder door toe te werken naar zijn of haar doel. We geloven in wat we doen. Dat maakt onze aanpak elke dag een beetje beter. Dat is ook psychologie van nu.

Bij Dokter Bosman werken meer dan 300 medewerkers. Onze cliënten waarderen ons met gemiddeld een 8,4 op Zorgkaart Nederland.

Wil je meer weten of direct solliciteren?

Voor meer informatie over de functie kun je contact opnemen met Dick Bosboom, recruiter, op telefoonnummer 088-226 8350. Direct solliciteren? Zorg dat je je CV en motivatiebrief klaar hebt staan. Tot snel! 

Bij voldoende kandidaten sluiten wij de vacature. Staat de vacature niet meer op onze site dan kun je niet meer solliciteren.

Pin It on Pinterest

Shares
Share This