Vacature GZ psycholoog Kind & Jeugd

Vacature GZ Psycholoog, Orthopedagoog Generalist en Psycholoog NIP Kind & Jeugd

Voor Spoor030 in Utrecht zoeken wij een GZ-psycholoog, Orthopedagoog Generalist en Psycholoog NIP die graag haar of zijn specialistische kennis en ervaring gebruikt om na diagnose een persoonlijke aanpak te maken voor onze cliënten. Bij ons wordt de toon niet gezet door regels en strakke protocollen, maar door de cliënten en de behandelaars zelf. Dat is volgens ons psychologie van nu.

Over Spoor030

Spoor030 is een initiatief van Timon, Dokter Bosman en Pluryn en biedt specialistische jeugdhulp in het oostelijke gedeelte van Utrecht. In deze functie bieden je een inspirerende plek om te werken in een stad die voorop loopt met het op een andere manier aanbieden van jeugdhulp. We zijn er van overtuigd dat de zorg verbetert als er meer wordt samengewerkt tussen verschillende specialismen. Daarom werken specialisten uit verschillende disciplines samen in wijkgerichte teams. Samen met onze partners in de buurt. Bij alle vormen van hulp die wij bieden staat het dagelijks leven van een kind, jongere en het gezin centraal. 

Wat ga je doen?

Bij Spoor030 zorg je er samen met collega’s voor dat cliënten een behandeling op maat krijgen. Je bent als specialist een belangrijk consulent in de diagnostiek- en behandelfase.

In het multidisciplinair overleg geef je gevraagd en ongevraagd advies. Door mensen te zien, vul je met jouw expertise de behandeling op maat aan. Hiermee help je je team om cliënten beter te laten functioneren. Samen met het team evalueer je de behandeling. Je stelt deze waar nodig bij in overleg met cliënten en hun omgeving.

Naar wie zijn wij op zoek?

Je bent een ondernemende persoonlijkheid die de cliënt centraal zet in de behandeling. Je beschikt over creativiteit, probleemoplossend vermogen en bent communicatief sterk. Je kunt tegen een stootje. Je bent in staat anders te denken en anders te doen in een snel groeiende en ambitieuze organisatie.

Natuurlijk beschik je over een (bijna) afgeronde GZ- of vergelijkbare opleiding maar eigenheid en authenticiteit, dat is óók Dokter Bosman. We vinden jouw persoonlijkheid minstens zo belangrijk als je CV en BIG-registratie.

Locatie

Je komt in dienst van Dokter Bosman en voert je werkzaamheden uit voor Spoor030. Omdat Spoor030 aansluit bij het dagelijks leven werk je ambulant en kom je bij de cliënten thuis of op school als dat nodig is. Je komt te werken in een van de teams van Spoor030 in het oostelijk deel van Utrecht: Dit betekent dat je aan de slag gaat in de wijk Binnenstad Oost, Noordoost, Oost, Overvecht, Noordwest (Ondiep, Pijlsweerd, Zuilen) of Zuid (Hoograven, Tolsteeg, Lunetten).

Wat wij bieden

Ga je aan de slag voor Spoor030 via Dokter Bosman, dan krijg je méér dan alleen een baan. We werken op basis van vertrouwen met mensen die een passie hebben om kinderen, jongeren en (jong)volwassenen met psychiatrische problematiek verder te helpen. Daarom krijg je bij Spoor030 veel verantwoordelijkheid. We veranderen, soms omdat het moet, maar vaker omdat de zorg daarom vraagt. Dat vraagt van jou flexibiliteit, maar het biedt je ook een hoop vrijheid en kansen. Zoals opleidingsmogelijkheden voor je persoonlijke ontwikkelingswensen Je arbeidsvoorwaarden zijn conform de CAO GGZ

Over Dokter Bosman

Het grootste verschil tussen Dokter Bosman en andere organisaties zit ‘m niet in de cliënten die we hebben of hun problematiek, maar de oplossing die we de mensen bieden. Geen gewone zorg, maar maatwerk. Onze behandeling is erop gericht cliënten en hun omgeving te leren omgaan met dat waar zij in het dagelijks leven tegenaan lopen. We helpen onze cliënten verder door toe te werken naar zijn of haar doel. We geloven in wat we doen. Dat maakt onze aanpak elke dag een beetje beter. Dat is ook psychologie van nu.

Bij Dokter Bosman werken meer dan 300 medewerkers. Onze cliënten waarderen ons met gemiddeld een 8,4 op Zorgkaart Nederland.

Wil je meer weten of direct solliciteren?

Voor meer informatie over de functie kun je contact opnemen met Dick Bosboom, recruiter, op telefoonnummer 088-226 8350. Direct solliciteren? Zorg dat je je CV en motivatiebrief klaar hebt staan. Tot snel! 

Bij voldoende kandidaten sluiten wij de vacature. Staat de vacature niet meer op onze site dan kun je niet meer solliciteren.

Pin It on Pinterest

Shares
Share This