Vacature Systeemtherapeut
Voor Spoor030 in Utrecht zoeken wij een systeemtherapeut voor kind en jeugd voor 28 uur per week. Heb jij ervaring om een persoonlijke aanpak te maken voor kinderen en jongeren? Bij ons wordt de toon niet gezet door het stellen van diagnoses, regels en strakke protocollen, maar door de cliënten en de behandelaars zelf.

Over Spoor030
Spoor030 is een initiatief van Dokter Bosman, Pluryn en Timon en biedt specialistische jeugdhulp in het oostelijke gedeelte van Utrecht. In deze functie bieden je een inspirerende plek om te werken in een stad die voorop loopt met het op een andere manier aanbieden van jeugdhulp. We zijn er van overtuigd dat de zorg verbetert als er meer wordt samengewerkt tussen verschillende specialismen. Daarom werken specialisten uit verschillende disciplines samen in wijkgerichte teams. Samen met onze partners in de buurt (o.a. buurtteam, scholen). Bij alle vormen van hulp die wij bieden staat het dagelijks leven van een kind, jongere en het gezin centraal.

Wat ga je doen?
Bij Spoor030 zorg je er samen met collega’s voor dat cliënten een behandeling op maat krijgen. Daarbij ben je, met ondersteuning van je collega’s, verantwoordelijk voor je eigen cliënten. En denk je mee bij cliënten van andere collega’s. Je verricht gezin diagnostisch en systemisch onderzoek en je behandelt cliënten en hun systemen. Daarbij draag je bij aan diagnostiek en indicatiestelling en bewaakt je het systemisch perspectief, zowel voor cliënten, als van de behandelcontext. Je geeft advies aan collega’s over je eigen expertise. Je interpreteert jouw bevindingen en legt deze vast. En stelt in samenwerking met andere behandelaren behandelplannen op. Daarnaast denk je actief mee bij het ontwikkelen van nieuwe vormen van behandeling.

Naar wie zijn wij op zoek?
Wij zijn op zoek naar een zelfstandige, oplossingsgerichte en ervaren systeemtherapeut (WO). Die zich op gedreven wijze wil inzetten om cliënten verder te helpen. Een collega met een positieve instelling, die integriteit en betrouwbaarheid belangrijk vindt. En die helder en duidelijk communiceert, zowel naar je collega’s als naar je cliënten.

Locatie
Je komt in dienst van Dokter Bosman, Pluryn en Timon en voert je werkzaamheden uit voor Spoor030. Omdat Spoor030 aansluit bij het dagelijks leven werk je ambulant en kom je bij de cliënten thuis of op school als dat nodig is. Je komt te werken in een van de teams van Spoor030 in het oostelijk deel van Utrecht: Dit betekent dat je aan de slag gaat in de wijk Binnenstad Oost, Noordoost, Oost, Overvecht, Noordwest (Ondiep, Pijlsweerd, Zuilen) of Zuid (Hoograven, Tolsteeg, Lunetten).

Wat wij bieden
Ga je aan de slag voor Spoor030 via Dokter Bosman, Pluryn en Timon, dan krijg je méér dan alleen een baan. We werken op basis van vertrouwen met mensen die een passie hebben om kinderen, jongeren en (jong)volwassenen met psychiatrische problematiek verder te helpen. We veranderen, soms omdat het moet, maar vaker omdat de zorg daarom vraagt. Dat vraagt van jou flexibiliteit, maar het biedt je ook een hoop vrijheid en kansen. Zoals opleidingsmogelijkheden voor je persoonlijke ontwikkelingswensen Je arbeidsvoorwaarden zijn conform de CAO GGZ

Kennismaken of direct solliciteren?
Deze functie staat uit bij onze moederorganisaties Dokter Bosman, Pluryn en Timon.

Dokter Bosman
Voor meer informatie over de functie bij Dokter Bosman kun je contact opnemen met Dick Bosboom, recruiter, op telefoonnummer 088-226 8350. Direct solliciteren kan ook; zorg dat je je CV en motivatiebrief klaar hebt staan.

Direct solliciteren bij Dokter Bosman

Bij voldoende kandidaten sluiten wij de vacature. Staat de vacature niet meer op onze site dan kun je niet meer solliciteren.