“Door ’s avonds extra ondersteuning te regelen kon ik voorkomen dat een suïcidale cliënt uit huis geplaatst moest worden. Zonder dat ik me zorgen hoefde te maken over financiën of contracten. Dat is werken bij Spoor030. Doen wat nodig is en denken in creatieve oplossingen. Daarom ben ik er trots op dat ik werk voor Spoor030.”

Maak het verschil als GZ-psycholoog, Orthopedagoog Generalist of Psycholoog NIP bij Spoor030 en ervaar dagelijks hoe het Utrechtse model jou helpt om cliënten nog beter te ondersteunen. In de wijk, met maatwerk en.. zonder urenadministratie.

Omdat we weten dat we jou niet overtuigen met alleen een goede vacaturetekst laten we je graag zelf ervaren hoe het is om bij Spoor030 te werken. Want hoe het echt werkt ervaar je pas wanneer je bij ons werkt. Daarom nodigen we uit om mee te lopen met een van onze professionals en zo het Utrechtse model in de praktijk te ervaren.

Over Spoor030
Spoor030 is een jonge organisatie die specialistische jeugdhulp biedt in het oostelijke gedeelte van Utrecht. Een stad die voorop durft te lopen met het op een andere manier aanbieden van jeugdhulp. Door wijkgericht samen te werken vanuit verschillende disciplines en het dagelijks leven van een kind, jongere en het gezin centraal te stellen. En met wijkgericht bedoelen we ook echt in de wijk. Zo gaan we huisbezoek of hebben een gesprek op straat omdat onze clienten dat graag willen. En houden wij verbinding met de wijk en de mensen die er wonen.

Wat ga je doen?
Maatwerk daar draait het om. En de best mogelijke oplossing vinden voor onze cliënten. Gelukkig hoef je die puzzel niet alleen te leggen. Binnen je team is een breed scala aan expertises aanwezig. En daarnaast werken we nauw samen met partners in de wijk. Fijn om mee te sparren en een casus van verschillende kanten te bekijken. Waarbij jij uiteindelijk verantwoordelijk bent voor de oplossing die wordt ingezet. En zoals andere collega’s meedenken met jou denk jij mee met hen. Zo help je ook je collega’s binnen je team om tot de best mogelijke oplossing te komen.

Naar wie zijn wij op zoek?
Je beschikt over een ‘Can do’- mentaliteit en zet onze cliënten centraal. Daarbij kom je niet alleen met een oplossing maar zorg je ook voor dat die kan worden gerealiseerd. Creativiteit, probleemoplossend vermogen en communicatie zijn daarbij essentieel. De combinatie van denken én doen tekent onze snelgroeiende en ambitieuze organisatie. Natuurlijk beschik je ook over een afgeronde GZ- of vergelijkbare opleiding maar eigenheid en authenticiteit, dat is óók Dokter Bosman. We vinden jouw persoonlijkheid minstens zo belangrijk als je CV en BIG-registratie.

Locatie
Je komt in dienst van onze moederorganisaties Dokter Bosman en werkt voor Spoor030. In de praktijk betekent dat dat je aan de slag gaat in de wijk Binnenstad Oost, Noordoost, Oost, Overvecht, Noordwest (Ondiep, Pijlsweerd, Zuilen) of Zuid (Hoograven, Tolsteeg, Lunetten). Omdat wij wijkgericht werken werk je ambulant en kom je bij de cliënten thuis of op school als dat nodig is.

Wat wij bieden
Werken bij Spoor030 is werken bij een jonge ambitieuze en uitdagende organisatie. Dat betekent veel ruimte om dat te regelen wat nodig is en veel verantwoordelijkheid. Dat vraagt van jouw flexibiliteit, maar het bied je ook een hoop vrijheid en kansen. Zoals opleidingsmogelijkheden voor je persoonlijke ontwikkelingswensen. Onze arbeidsvoorwaarden sluiten aan bij de CAO GGZ

Wil je meer weten of direct solliciteren?
Voor meer informatie over de functie bij Dokter Bosman kun je contact opnemen met Dick Bosboom, recruiter, op telefoonnummer 088-226 8350.

Of wil je liever eerst in de praktijk ervaren hoe het is om bij Spoor030 te werken? Dan nodigen we je van harte uit om mee te lopen met een van onze professionals en zo het Utrechtse model in de praktijk te ervaren. Hiervoor kun je een afspraak inplannen met ons secretariaat, op telefoonnummer 030-2028700.

Direct solliciteren kan natuurlijk ook? Tot snel!

Direct solliciteren bij Dokter Bosman

Bij voldoende kandidaten sluiten wij de vacature. Staat de vacature niet meer op onze site dan kun je niet meer solliciteren.