Vacature GZ-psycholoog, Orthopedagoog Generalist of Psycholoog NIP

Voor Spoor030 in Utrecht zoeken wij een GZ-psycholoog, Orthopedagoog Generalist of Psycholoog NIP die graag haar of zijn specialistische kennis en ervaring gebruikt om een persoonlijke aanpak te maken voor onze cliënten. Bij ons wordt de toon niet gezet door het stellen van diagnoses, regels en strakke protocollen, maar door de cliënten en de behandelaars zelf. Dat is volgens ons psychologie van nu.

Over Spoor030
Spoor030 is een initiatief van Timon, Dokter Bosman en Pluryn en biedt specialistische jeugdhulp in het oostelijke gedeelte van Utrecht. In deze functie bieden je een inspirerende plek om te werken in een stad die voorop loopt met het op een andere manier aanbieden van jeugdhulp. We zijn er van overtuigd dat de zorg verbetert als er meer wordt samengewerkt tussen verschillende specialismen. Daarom werken specialisten uit verschillende disciplines samen in wijkgerichte teams. Samen met onze partners in de buurt (o.a. buurtteam, scholen). Bij alle vormen van hulp die wij bieden staat het dagelijks leven van een kind, jongere en het gezin centraal.

Wat ga je doen?
Bij Spoor030 zorg je er samen met collega’s voor dat cliënten een behandeling op maat krijgen. Daarbij ben je verantwoordelijk voor je eigen cliënten die je samen met je collega’s behandeld. En denk je mee bij cliënten van andere collega’s. Je bent als specialist een belangrijk consulent in de diagnostiek- en behandelfase. In het multidisciplinair overleg geef je gevraagd en ongevraagd advies. Door mensen te zien, vul je met jouw expertise de behandeling op maat aan. Hiermee help je je team om cliënten beter te laten functioneren. Samen met het team evalueer je de behandeling. Je stelt deze waar nodig bij in overleg met cliënten en hun omgeving.

Naar wie zijn wij op zoek?
Je bent een ondernemende persoonlijkheid die de cliënt centraal zet in de behandeling. Je beschikt over creativiteit, probleemoplossend vermogen en bent communicatief sterk. Je kunt tegen een stootje. Je bent in staat anders te denken en anders te doen in een snel groeiende en ambitieuze organisatie.

Natuurlijk beschik je over een afgeronde GZ- of vergelijkbare opleiding maar eigenheid en authenticiteit, dat is óók Dokter Bosman of Pluryn. We vinden jouw persoonlijkheid minstens zo belangrijk als je CV en BIG-registratie.

Locatie
Je komt in dienst van Dokter Bosman of Pluryn en voert je werkzaamheden uit voor Spoor030. Omdat Spoor030 aansluit bij het dagelijks leven werk je ambulant en kom je bij de cliënten thuis of op school als dat nodig is. Je komt te werken in een van de teams van Spoor030 in het oostelijk deel van Utrecht: Dit betekent dat je aan de slag gaat in de wijk Binnenstad Oost, Noordoost, Oost, Overvecht, Noordwest (Ondiep, Pijlsweerd, Zuilen) of Zuid (Hoograven, Tolsteeg, Lunetten).

Wat wij bieden
Ga je aan de slag voor Spoor030 via Dokter Bosman of Pluryn, dan krijg je méér dan alleen een baan. We werken op basis van vertrouwen met mensen die een passie hebben om kinderen, jongeren en (jong)volwassenen met psychiatrische problematiek verder te helpen. Daarom krijg je bij Spoor030 veel verantwoordelijkheid. We veranderen, soms omdat het moet, maar vaker omdat de zorg daarom vraagt. Dat vraagt van jou flexibiliteit, maar het biedt je ook een hoop vrijheid en kansen. Zoals opleidingsmogelijkheden voor je persoonlijke ontwikkelingswensen Je arbeidsvoorwaarden zijn conform de CAO GGZ

Kennismaken of direct solliciteren?
Deze functie staat uit bij onze moederorganisaties Dokter Bosman en Pluryn.

Dokter Bosman
Voor meer informatie over de functie bij Dokter Bosman kun je contact opnemen met Dick Bosboom, recruiter, op telefoonnummer 088-226 8350. Direct solliciteren kan ook; zorg dat je je CV en motivatiebrief klaar hebt staan.

Direct solliciteren bij Dokter Bosman

Bij voldoende kandidaten sluiten wij de vacature. Staat de vacature niet meer op onze site dan kun je niet meer solliciteren.